Gratis frakt over 999,-  

Direkte import av lamper

Har du  mange ganger sett lamper du synes er utrolig flotte ,men som har en pris lapp som er vanvittig ?

Viste du at innen lampen du kikker på har kommet til Norge så har den vært innom mange salgs ledd. Og prisen har antagelig dobblet seg flere ganger på veien til Norge .

Vi har kontakt direkte med fabrikkene som ligger mange forskjellige land . Og vi kan tilby deg og importere direkte til deg . Vi tar all jobben og dialog med fabrikk, samt ordner alt av importpapirer og fortollinger. Du får lampen du drømmer om til en mye lavere pris. 

Det mange kaller designer lamper er priset vanvittig høyt, men i mange tilfeller er dette samme fabrikke som produserer andre rimeligere merker kun med et annet klistremerket. 

Vi har hjulpet mange kunder både private og bedrifter til og finne designerlamper eller lamper som er mer eller mindre like til mer normale priser. Skal du bygge eller pusse opp, eller bare har lyst på en lampe som er for dyr ?  Ta kontakt med oss vi kan hjelpe deg !

 

Se eksempler på hva vi har hjulpet andre kunder med E40 120W Erstatter 400W


Salgspris: kr2599,00
Grunnpris inkl. mva:
Rabatt: kr-200,20

Resultat 1 - 1 av 1


Om Oss

Belysning.no er en Norsk nettbutikk som drives av firmaet Belysning AS.  Vårt mål er å tilby deg høykvalitets LED og lysprodukter til Norges beste priser. 

Vi har lager i Skiptvet hvor vi sender ut til hele Norge. Som kunde hos belysning.no får du super kvalitet på lyspærer til fantastiske priser. Vi tilbyr det meste i LED lyspærer både for hus og hjem, men også for bedrifter, industri og næring.

Kontakt oss

Belysning AS Belysning AS
Kunde senter: Post@nyttlys.no Kunde senter: post@belysning.no
Org.nr.: 921983174  Org.nr.: 921983174MVA 

Personvernerklæring

Salgsbetingelser

Visa/Mastercard

Vipps

Copyright © 2024 Belysning AS. All Rights Reserved.