Gratis frakt over 999,-  

Bilde ikke angitt

E14 LED 4w (Erstatter 40w) - Ikke dimbar G45

Høykvalitets LED pære med liten sokkel ( E14) Klar glass. Denne er mye brukt i hjemmet . Passer alle lamper med denne type sokkel. Pæren kan ikke dimmes. Pæren har en forventet levetid på utrolige 50.000timer.
Salgspris: kr35,00
Grunnpris inkl. mva
Rabatt kr-0,20


Preloader
Artikkelnummer:     Varemerke: Nordic
Effekt: 4W   Tilsvarer: 40W
Antall i pakken: 1   Spenning: 220V-240V
Sokkel: E14   Diameter: 45mm 
Beregnet levetid: %0.000 Timer   Lumen: 250 
Kelvin: 3000K   Ra: 80 
Energiklasse: A++   Lengde: 75mm 
Dimfunksjon: Nei   Form: Rund 

Lyspærer kjøpt hos oss i Belysning.no er nøye utvalgt blant de beste produsentene i verden. All jobben vi gjør med dette sikrer at du får de rimeligste lyspærene som finnes på nett , og av den beste kvaliteten.

Teknologien bak våre lyspærer er av en svært god kvalitet og de fleste av våre lyspærer har en forventet levetid opp til 10 år. Det vill alltid være en stor forskjell på LED utstyr som er kjøpt hos en større lavpris varehus, og de du kan finne hos oss. Det er ikke samme kvalitet og pærene kan ikke sammenlignes .

Belysning.no drives av det Norske selskapet Belysning AS. Vi har spesialisert oss på og selge alt innen LED belysning. I tillegg til vanlige lyspærer tilbyr vi også mye annet innen spesial belysning som benyttes i både private hjem, i næring og industri.


Om Oss

Belysning.no er en Norsk nettbutikk som drives av firmaet Belysning AS.  Vårt mål er å tilby deg høykvalitets LED og lysprodukter til Norges beste priser. 

Vi har lager i Skiptvet hvor vi sender ut til hele Norge. Som kunde hos belysning.no får du super kvalitet på lyspærer til fantastiske priser. Vi tilbyr det meste i LED lyspærer både for hus og hjem, men også for bedrifter, industri og næring.

Kontakt oss

Belysning AS Belysning AS
Kunde senter: Post@nyttlys.no Kunde senter: post@belysning.no
Org.nr.: 921983174  Org.nr.: 921983174MVA 

Personvernerklæring

Salgsbetingelser

Visa/Mastercard

Vipps

Copyright © 2024 Belysning AS. All Rights Reserved.