Gratis frakt over 999,-  

Minipære 230 V kan dimmes

LED Minipære 230v G9 - Dimbar

Høykvalitets LED pære G9 . Passer alle typer lamper med denne kontakten. Forventet levetid på pæren er utrolige 30.000 timer.
Denne pæren er til å dimme.
Salgspris: kr69,00
Rabatt
(40w)
4w


Preloader
Artikkelnummer:     Varemerke: Helios
Effekt: 5W   Tilsvarer: 40W
Antall i pakken: 1   Spenning: 220V-240V
Sokkel: G9   Diameter:  
Beregnet levetid: 30.000 Timer   Lumen:  
Kelvin: 3000K   Ra: Ra 80
Energiklasse: A++   Lengde:  
Dimfunksjon: JA    Form:  

Lyspærer kjøp hos oss i NyttLys.no er nøye utvalgt blant de beste produsentene i verden. All jobben vi gjør med dette sikrer at du får de rimeligste lyspærene som finnes på nett , og av den beste kvaliteten.
Teknologien bak våre lyspærer er av en svært god kvalitet og de fleste av våre lyspærer har en forventet levetid opp til 10 år. Det vill alltid være en stor forskjell på LED utstyr som er kjøpt en større lavpris varehus og de du kan finne hos oss. Det er ikke samme kvalitet og pærene kan ikke sammenlignes .
NyttLys.No drives av det Norske selskapet Belysning AS. Vi har spesialisert oss på og selge alt innen LED belysning. I tillegg til vanlige lyspærer tilbyr vi også mye annet innen spesial belysning som benyttes i både private hjem og i næring og industri.


Om Oss

Belysning.no er en Norsk nettbutikk som drives av firmaet Belysning AS.  Vårt mål er å tilby deg høykvalitets LED og lysprodukter til Norges beste priser. 

Vi har pakkesentral i Skien hvor vi sender ut til hele Norge. Som kunde hos belysning.no får du super kvalitet på lyspærer til fantastiske priser. Vi tilbyr det meste i LED lyspærer både for hus og hjem, men også for bedrifter, industri og næring.

Kontakt oss

Belysning AS Belysning AS
Mælagata 58, 3716 Skien, Norway Mælagata 58, 3716 Skien, Norway
Kunde senter: Post@nyttlys.no Kunde senter: post@belysning.no
Org.nr.: 921983174  Org.nr.: 921983174MVA 

Personvernerklæring

Salgsbetingelser

Visa/Mastercard

Vipps

Copyright © 2019 Belysning AS. All Rights Reserved.