Gratis frakt over 999,-  

LED 4W (erstatter40w) m/sensor

E27 LED med sensor for dagslys. Slåes av på dagen og tennes automatisk når det mørkner. Forventet levertid på pæren er 50.000timer. Pæren er av merket Nordic Lamp. Farge er Varmhvit.
Salgspris: kr74,00
Rabatt


Preloader
Artikkelnummer: 2121   Varemerke: Nordic Lamp
Effekt: 4W   Tilsvarer: 40W
Antall i pakken: 1   Spenning: 220V-240V
Sokkel: E27   Diameter: 45
Beregnet levetid: 50.000 Timer   Lumen: 715
Kelvin: 2700K   Ra: Ra 80
Energiklasse: A++   Lengde: 70
Dimfunksjon: Nei   Form: Rund Classic

 Lyspærer kjøp hos Belysning AS  er nøye utvalgt blant de beste produsentene i verden. All jobben vi gjør med dette sikrer at du får de rimeligste lyspærene som finnes på nett , og av den beste kvaliteten.

Teknologien bak våre lyspærer er av en svært god kvalitet og de fleste av våre lyspærer har en forventet levetid opp til 10 år. Det vill alltid være en stor forskjell på LED utstyr som er kjøpt hos et  større lavpris varehus og de du kan finne hos oss. Det er ikke samme kvalitet og pærene kan ikke sammenlignes . Vi har vært med på og velge ut komponentene til vårt LED utstyr for å være sikker på at du får rett kvalitet. 

Belysning.No drives av det Norske selskapet Belysning AS. Vi har spesialisert oss på og selge alt innen LED belysning. I tillegg til vanlige lyspærer tilbyr vi også mye annet innen spesial belysning som benyttes i både private hjem og i næring og industri.


Om Oss

Belysning.no er en Norsk nettbutikk som drives av firmaet Belysning AS.  Vårt mål er å tilby deg høykvalitets LED og lysprodukter til Norges beste priser. 

Vi har pakkesentral i Skien hvor vi sender ut til hele Norge. Som kunde hos belysning.no får du super kvalitet på lyspærer til fantastiske priser. Vi tilbyr det meste i LED lyspærer både for hus og hjem, men også for bedrifter, industri og næring.

Kontakt oss

Belysning AS Belysning AS
Mælagata 58, 3716 Skien, Norway Mælagata 58, 3716 Skien, Norway
Kunde senter: Post@nyttlys.no Kunde senter: post@belysning.no
Org.nr.: 921983174  Org.nr.: 921983174MVA 

Personvernerklæring

Salgsbetingelser

Visa/Mastercard

Vipps

Copyright © 2019 Belysning AS. All Rights Reserved.